23948sdkhjf

Knud Hansen Køleanlæg fordobler i Slagelse

Travlt 2004 gav basis for udvidelse af medarbejderstaben til syv mand

Travlt 2004 gav basis for udvidelse af medarbejderstaben til syv mand



Pladsen blev for trang hos Knud Hansen Køleanlæg A/S i Slagelse. Den to og et halvt år gamle afdeling af den landsdækkende kølespecialist, har overtaget hele værkstedslejemålet på Dalsvinget 8 med virkning fra årsskiftet og råder dermed over cirka 1500 kvadratmeter værksted.

Samtidig er medarbejderstaben udvidet til syv mand.

- Der har været travlt sidste år, og interessen fra kunderne er stigende, så vi har brug for pladsen, siger direktør Knud Henrik Hansen til Trans-Inform.

Virksomheden åbnede afdelingen i Slagelse for at betjene kunder på Vestsjælland.

- Det gælder om at være der, hvor kunderne er. Hvis man har problemer med et køleanlæg, så sender man ikke bare en trækker og trailer ind til København. Det tager mindst en time hver vej, og det er simpelthen for dyrt, fortæller Knud Henrik Hansen.

Han påpeger, at afdelingen i Odense heller ikke er et attraktivt alternativ for transportvirksomhederne på Vestsjælland.

- Så skal man jo lige over broen og det er heller ikke gratis, siger Knud Henrik Hansen.

Fordoblingen af værkstedskapaciteten skyldes dog ikke alene en eksplosiv vækst i antallet af køletransportører på Vestsjælland.

- Værkstedet fungerer også som buffer for afdelingen i Brøndby, når de har travlt, forklarer Knud Henrik Hansen.

Stop39

Knud Hansen A/S har erhvervet en byggegrund på trafik- og transportcenteret Stop 39 - der ligger bekvemt lige ved motorvej E20 - hvor det på længere sigt er meningen, der skal opføres nye værksteds og servicefaciliteter.

- Vi har ikke konkrete byggeplaner på Stop39. Udvidelsen på Dalsvinget giver os den kapacitet vi har brug for foreløbigt, siger Knud Henrik Hansen.

Knud Hansen A/S, der har hovedsæde i Padborg, har 200 ansatte og en omsætning på 250 millioner kroner fra 11 afdelinger landet over samt mobil service.

- Vi har netop afsluttet regnskabet for 2004 og det har været et forrygende år, hvor vi har solgt og monteret godt 800 nye køleanlæg. Det er ganske vist lidt mindre end 2003, men ligger stadigt langt over normalniveauet på omkring 700 køleanlæg, slutter Knud Henrik Hansen.

-----

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062