23948sdkhjf

City-køletrailere til Danish Crown

Danish Crown i Ringsted har netop fået leveret de første Chereau 1-akslede city-køle-trailere.

Danish Crown i Ringsted har netop fået leveret de første Chereau 1-akslede city-køle-trailere.



Der er tale om 27 pallers trailere med chassis med 1-akslet Tridec styring. Kølekassen er med "low noise" alu-gulv og som en specialitet med kødophæng. Der er også surringer i kølekassens sider.

Trailerne er leveret af Chereaus danske importør CNA-Handel i Stilling v. Skanderborg der gennem næsten 20 år har importeret Chereau kølevogne.

Passer til kørselsmønsteret

Carsten Johansen, CNA-Handel, siger:

- Vi har gennem årene haft en godt og tæt samarbejde med Danish Crown, som vi har opbygget adskillige forvogne for. Vort samarbejde har strakt sig over mange år, og vi har i takt med Danish Crown's ønsker forsøgt at udvikle produkter, der passer ind i kørselsmønsteret hos Danish Crown.

- Trailerne er som noget specielt udstyret med kødophæng, hvilket må siges ikke at være ganske normalt for city-trailere. Dette har medført, at kølekasserne samt undervognen er specialforstærket til ophæng, siger han.

Danish Crown's nye citytrailere skal køre ud fra slagteriet i Ringsted og betjene Sjælland. Danish Crown overvejer, om man i fremtiden vil gå over til et mere fleksibelt system med city-trailere i stedet for forvogne.

-----

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094