23948sdkhjf

Et reelt valg

Men graver man et spadestik dybere, er der jo stærke holdningsmæssige forskelle. Man behøver ikke kunne huske meget af den socialdemokratiske historie for at vide, at bag ethvert løfte om skatteloft står der et usynligt kor og synger dæmpet ?vi kalder bare skatten noget andet?.

Og Venstre er ikke mere ideologisk forvildet, end at man fortsat ønsker, at folk vedkender sig deres eget medansvar for fremtiden. Så selv om de to valgcocktails ligner hinanden, så er smagen vidt forskellig.

Set med erhvervsøjne kan vi glæde os over, at der i det mindste er enighed om, at der skal satses afgørende på uddannelse og forskning, hvis Danmark fortsat skal holde sig i eliten. Transporterhvervet har nogle få ønsker til den næste regering. Ro og ikke-indblanding på de områder, hvor erhvervets folk gør det, de er bedst til ? og politisk indsats, hvor det er påkrævet hvad enten det er i EU, i spørgsmål om at sikre danske arbejdspladser og fair konkurrence for landtransporten - og når det gælder rammevilkår. F.eks. når den mindre skibsfart beder om rimelige finansierings-muligheder.

Kort sagt en regering, som forstår, at det er erhvervslivet, der slæber pengene hjem. Og så er valget ikke så svært.

-----

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062