23948sdkhjf

Kühne Nagel køber markedsandele i Tyskland

Den 6. december blev det offentliggjort, at Kühne Nagel (AG & Co.) KG har overtaget Häring Service Company AG med hovedsæde i Grafenau i Tyskland.

Den 6. december blev det offentliggjort, at Kühne Nagel (AG & Co.) KG har overtaget Häring Service Company AG med hovedsæde i Grafenau i Tyskland.



Købet markerer et vigtigt skridt i Kühne Nagels strategi, der går ud på at udvide vejtransportaktiviteterne i Tyskland og styrke virksomhedens position på kontraktmarkedet for logistik. – Købet af Häring Service Company AG understøtter vor tilstedeværelse i Tyskland og styrker vores markedsposition som integreret logistikudbyder, udtaler Ewald Kaiser, administrerende direktør i Kühne Nagel (AG & Co.) KG. Og Christian Just, administrerende direktør i Häring Service Company AG tilføjer: - Vi er stolte af at blive en del af så professionel en logistikudbyder som Kühne Nagel. Fusionen vil medføre fordele for både kunderne og virksomhederne.

Häring Gruppen, der blev grundlagt i 1955, har 1,500 medarbejdere ansat. Virksomheden, der kører national og international landtransport og har kontraktlogistik som en del af sin kærneydelse, har i dag en topplacering i gruppen af mellemstore tyske logistikudbydere. Den årlige omsætning ligger omkring 170 millioner EUR.

Kühne Nagel Gruppen er en af verdens største transport- og logistikudbydere med speciale i søfragt, luftfragt og kontraktlogistik. I Tyskland er der cirka 5.000 Kühne Nagel medarbejdere placeret 51 steder, mens der på verdensplan er 20.000 ansatte og 600 afdelinger i 96 lande.

Fusionen skal godkendes af konkurrencemyndighederne, og parterne er enedes om ikke af oplyse købsprisen.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063