23948sdkhjf

platz & boelslund ser lyst på fremtiden

Oplever en fornuftig udvikling i salget af de lidt specielle trailere

Oplever en fornuftig udvikling i salget af de lidt specielle trailere



Nu er det knapt et år siden at de to sønderjyske brødre Jens Erik Platz og Jørgen Platz etablerede det fælles aktieselskab platz & boelslund a/s sammen med trailerforhandler Ib Boelslund, der også er indehaver af Boelslund Handelsfirma i Ikast.

Fra starten har salg og markedsføring af de forskellige produkter været delt mellem de to virksomheder, så man dækker bredt.

Først og fremmest skulle det nye firma stå for import og salg af Sommer trailere i Danmark og Norge. Salget af trailere har dog taget en drejning hen i mod det lidt mere specialisere-de segment.

platz & boelslund a/s har således netop afleveret to nye Närkotrailere, der er 12.4 meter lange og opbygget med ophæng til en KooiApp medbringertruck under bagenden. Närko markedsføres i forvejen af Boelslund Handelsfirma i Danmark, så det var nærliggende at vælge dette trailermærke til denne type opbygning.

Trailerne et forsynet med en tæt bogie et stykke inde under traileren og en tvangsstyret bagaksel ude under bagenden, så man sikrer en stor fremkommelighed ved distributions-kørsel og lignende.

Den forreste aksel i bogien er udstyret med lift, så den kan hæves ved tomkørsel.

Længere tid end ventet

- Tilfredsheden med denne trailertype og det høje kvalitetsniveau på Närkotrailerne har medført, at der er flere nye tilsvarende trailere i ordre til nye kunder, fortæller direktør Jens Erik Platz fra det sønderjyske firma.

- Det tog lidt længere tid at komme i gang med salget af trailere, end vi havde ventet, men jeg synes vi oplever et stabilt marked med en stigende tilgang af nye kunder, og vi ser der-for lyst på fremtiden.

- Man skal se det på baggrund af, at der kommer en Maut i Tyskland, som nu har truet i over et års tid og at olieprisen er højere end nogensinde. Alt sammen forhold, der har medført en vis tilbageholdenhed i investeringslysten blandt vognmænd.

- Vi har også ansat flere folk på vores karosserifabrik i Haderslev, så vi er godt tilfredse med den del af året, der allerede er gået. På karrosserifabrikken har Brdr. Platz A/S bl.a. SAWO agentur, så man også kan levere HIAB kraner, SAWO hejs, NOPA tip m.v. I forve-jen har man en stor produktion af lad til små og større vogne på karosserifabrikken, fortæl-ler Jens Erik Platz.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063