23948sdkhjf

Vigtigt med rigtig emballage til farlig gods

- Det kan være en vanskelig opgave at finde en bestemt, anbefalet emballage til transport af en bestemt vare, og så kan man komme i den situation, at man skal have fremstillet en helt speciel emballage til formålet, hvilket er utroligt tidskrævende og besværligt, når man samtidig skal have opgaven løst.


Folk ved ikke alt

Jeg mener, kendskabet til hvilke emballager, der skal bruges hvornår, er højt, - men folk ved ikke alt, og kommer derfor til at gøre noget, der er forkert. Det første krav, branchen kan stille, er, at vi som viden-center informerer om, hvad der er ?Best Practice? på området.

Teknologisk Institut typeprøver og udsteder typegodkendelser af emballage til farlige stoffer i Danmark og gennemfører nu en række kurser på farligt gods området, som er åbne for transportvirksomhedernes medarbejdere. De har etableret en hotline service til besvarelse af generelle og specifikke spørgsmål, de udsender nyhedsbrevet ?farligt gods info? og vedligeholder værktøjet ?Farligt Gods Håndbogen?.

Teknologisk Institut er i det hele taget meget synlige, når vi taler transport af farligt gods, men rådgiver ikke transportvirksomhederne i, hvordan en transport af farligt gods skal og bør gennemføres for at være sikker og forsvarlig. Det overlader de til private konsulentfirmaer.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094