23948sdkhjf

HMF Kran på ny Volvo til vodbinder

Kranen, der er en 12,3 tm. kran med 3 hydrauliske udskud og en rækkevidde på 9,7 meter, er udrustet med dobbeltpumpe og to ekstra ventiler til specialudrustning på kranen. Udrustningen består af en tromle, der anvendes til opsamling af bl.a. vod. Tromlen der kan drejes ved hjælp af en rotator, trækkes via en hydraulisk motor der kan køre begge veje, så voddet kan samlet op fra fiskerbåden, eller leveres på båden.

Alle slanger til rotator samt hydraulikmotor er monteret i slangebakker på siden af kranens udlæggerarme.

Kranen er udrustet med HMF RCL5100 sikkerhedssystem, der sikrer stabiliteten på lastbilen, samt forhindrer overbelastning af kranen. De hydrauliske støtteben har en total støttebensbredde på 4665 mm. Kranen er desuden monteret med hævet styring, der gibrt operatøren har et godt overblik over kranens arbejdsområde.

Laddet, der er galvaniseret med aluminiumsssider, er opbygget hos Vandborg Karosserifabrik i Lemvig, der også har stået for montering og tilpasning af kran til denne specielle opgave. Lastbilen er en Volvo FL18E med en motor der yder 250hk og har en totalvægt på 18 tons.

Volvo Truck Center i Brønderslev har stået for klargøring og levering af lastbilen til Vodbinderiet.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078