23948sdkhjf

Hvornår er der tale om ulovlig kørsel?

Onsdag den 16. november tog vores medarbejder et billede af en lastbil, der transporterer landbrugsmateriel fra den netop afsluttede LIB-messe i Fredericia.

Lastbilens registreringsnummer er PZ 89.720, der er registreret med Matthiesens Entreprenør-Service ApS under konkurs, Løgumkloster, som bruger. Men de otte vognmandstilladelser, som Matthiesens Entreprenør-Service ApS ifølge Færdselsstyrelsen er indehaver er, burde for længst være inddraget, da virksomheden i øjeblikket behandles som konkursbo af kurator advokat Poul C. Christensen, Judica-Advokaterne i Sønderborg.

Vejle Amts Vognmandsforening har netop indgivet politianmeldelse om ulovlig kørsel til politiet.


Under tvangsopløsning

Lastbilen tilhører Stoustrup Holding ApS v/Peter Fløe Nielsen, Fredericia, tidligere medindehaver af LC Specialtransport under tvangsopløsning, der er en videreførelse af LC Transport, Nørhovedvej, Nørre Snede. Hverken LC Transport eller LC Specialtransport har nogensinde ansøgt om ? eller haft - egne vognmandstilladelser, oplyser Færdselsstyrelsen, som også oplyser, at de vil indgive politianmeldelse mod LC Specialtransport ApS under tvangsopløsning i Nørre Snede.

Den anmeldelse drejer sig også om ulovlig kørsel.

Peter Fløe Nielsen, Stoustrup Holding ApS, bekræfter, at han ejer lastbilen med registrerings PZ 89.720. ? Den 1. september solgte jeg mine anparter i LC Specialtransport til Lone Nørgaard, der også var anpartshaver i selskabet. Jeg overtog bilerne på et tidspunkt og leaser dem ud til LC Specialtransport og modtager hver måned leasingafgifterne punktligt. Derudover har jeg ikke noget kendskab til virksomheden i dag, slutter Fløe Nielsen.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062