23948sdkhjf

DK-Spær var uvidende

Et foto af en lastbil fik sagen til at rulle.

Et foto af en lastbil fik sagen til at rulle.



I sagen om den formodede, ulovlige vognmandskørsel med PZ-89.720, der er udført for DK-Spær A/S i Brædstrup, bekræfter spær-fabrikkens administrerende direktør og delejer Jørgen Søndergaard i dag til e-nyt, at det er korrekt, at Jim Nørgaard, Nørhovedvej 14, Nr. Snede, er hyret til at udføre vognmandskørsel for fabrikken.

- Jim Nørgaard kører for os, og vi er ikke bekendt med, at der skulle være problemer med gyldig vognmandstilladelse. Vi er ikke en offentlig myndighed, så jeg mener ikke vi har pligt til at checke, om de nødvendige vognmandstilladelser foreligger hos vores transportør. Men de fakturaer, vi modtager og betaler, er afsendt fra en virksomhed, der hedder LC Container Udlejning, Nørhovedvej 14, Nr. Snede.

Om sidstnævnte virksomhed har tilladelse til at udføre godstransport i fremmed regning er så spørgsmålet. En henvendelse til Færdselsstyrelsen viser, at LC Container Udlejning, der ifølge DK-Spærs Jørgen Søndergaard opererer fra samme adresse som Jim Nørgaard, LC Transport ApS under konkurs og LC Specialtransport ApS under tvangsopløsning, nemlig Nørhovedvej 14, Nr. Snede, ikke har og heller aldrig har ansøgt om vognmandstilladelser.

PZ-89.720 er for nylig fotograferet udførende en transport for DK-Spær A/S. Og det var det foto, der fik sagen til at rulle. Foreløbigt er den mundet ud i, at Horsens politi efterforsker en politianmeldelse fra Vejle Amts Vognmandsforening mod Jim Nørgaard som bruger af lastbilen med registreringsnummer PZ-89.720. Lastbilen tilhører leasingselskabet Stoustrup Holding v/Peter Fløe Nielsen, Fredericia, der leaser forskelligt materiel til LC Specialtransport ApS, Nr. Snede. Ifølge Peter Fløe Nielsen udløber leasingkontrakterne tidligst efteråret 2005 og begyndelsen af 2006. Horsens politi har tidligst om 10-14 dage nyt i sagen, der vil komme til at omfatte to politianmeldelser, fordi Færdselsstyrelsen i går indgav anmeldelse om ulovlig kørsel mod LC Specialtransport under tvangsopløsning. Ifølge Færdselsstyrelsen har dette firma nemlig heller ingen lovlige vognmandstilladelser.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109