23948sdkhjf

Lauenborg flytter

Den 1. december flytter transport- og speditionsvirksomheden Lauenborg Vejle A/S, ind hos Kristoffer Larsen Transport, Gesagervej, Hedensted.

Den 1. december flytter transport- og speditionsvirksomheden Lauenborg Vejle A/S, ind hos Kristoffer Larsen Transport, Gesagervej, Hedensted.



Jan Meyer Larsen, eneejer af Lauenborg, Vejle A/S siden 1. oktober i år, siger: - Vi flytter, fordi faciliteterne her er for små og for dårlige. De er kort sagt for gammeldags. Hos Kristoffer Larsen Transport er der god plads, og det er topmoderne forhold, idet byggeriet kun er omkring tre år gammelt. Vi er ti mand fra administrationen, der flytter ind i administrationsbygningen, og så er der en terminal, som vi deler med udlejer. Vi deler alt undtagen kunderne, præciserer Jan Meyer Larsen, - vi er jo to vidt forskellige transportvirksomheder, idet Kristoffer Larsen kører indenrigs, mens vi arbejder på Balkan, Østeuropa, Tyrkiet og Irak. Stykgodstransporterne til Balkan køres med danske biler fra Danmark, mens projektkørselen ligger i virksomheden i Kroatien, som vi etablerede for tre/fire år siden. Samtidig udflagede vi med en del materiel og nu er der ni fastansatte funktionærer på stedet. Der er gode forhold med egen terminal, køle/frysehus og egen toldfunktion. Lauenborg er også etableret i Slovenien, men Kroatien, der blandt andet kører forsyninger til opsamlingsbase i Irak for videre transport med nationale vognmænd, er suverænt den største. Alene i dag har vi seks vognlæs fødevarer på vej til Kuwait, hvor de omlæsses og køres ind i Irak. Transporten ind i det centrale Irak sker med lokale vognmænd, - det er for farligt at køre længere end til grænseområdet, siger Jan Meyer Larsen, 52.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125