23948sdkhjf

DTL slår slag for nye danskere

Vognmandsorganisationen forudser rekrutteringsproblemer, hvis ikke transporterhvervet bliver bedre til at integrere nydanskere

Vognmandsorganisationen forudser rekrutteringsproblemer, hvis ikke transporterhvervet bliver bedre til at integrere nydanskere



Dansk Transport & Logistik har udvidet organisationens hjemmeside med et nyt afsnit, der skal informere om fordelene ved ansættelse af danskere af anden etnisk herkomst.

- Transportvirksomhederne skal også være med til at påtage sig et socialt ansvar og give plads til de nye danske medborgere. Som belønning får de adgang til en ny og stor gruppe medarbejdere. Ellers kan vi om få år stå med alvorlige rekrutteringsproblemer, hvis vi intet foretager os, udtaler DTLs ordførende direktør Michael Svane.

Indholdet er lavet sammen med Foreningen Nydansker og Københavns Kommune, og består blandt andet af beretninger fra vognmænd om erfaringerne med ansættelse af nydanskere.

Desuden gives der gode råd om betingelserne for at ansættelsen bliver en succes for både arbejdsgiver og arbejdstager. Der er også oplysninger om tilskudsordninger og der er oprettet en hotline til vognmænd, der ønsker yderligere oplysninger.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079