23948sdkhjf

Det tegner til et godt år for luftfragten

Tallet omfatter alene de luftfragtsendinger, der er gået ud af Danmark på luftfartsselskaber, der er medlem af IATA?s afregningssystem, CASS. Men det er givetvis også løvens part..

I alt gik der således 5,535 tons IATA-fragt ud af landet i september. For perioden januar-september var total-tallet 45.327 tons, og det er vækst for årets første ni måneder på 13.4 procent.

I september var det som vanligt Nordamerika, der blev topscorer på IATA-listen med en andel på 29.7 procent. Dernæst fulgte Kina med 13.5 procent og Asien med 8.8 procent af de samlede mængder.

Går fremad

For perioden januar-september ligger Nordamerika usvigeligt i top med en andel på 29.7 procent. Dernæst følger Kina med 11.5 procent og Japan med 9.1 procent af mængderne.

Til sammenligning gik de samlede mængder, IATA og ikke-IATA, i Billund Lufthavn op med 15.7 procent i september, og med 22.8 procent for januar-september. V i kender ikke situationen i Københavns Lufthavn på grund af manglede data, men alt tyder på, at det danske luftfragtmarked totalt set går rigtig godt fremad i 2004.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062