23948sdkhjf

Københavns fragttal mangler stadig

Vi har en forpligtelse for ACI om at levere tal til deres løbende statistik, og denne forpligtelse har vi ikke kunnet leve op til hele året. Og det er ikke slendrian fra vores side: Vi mangler simpelthen pålidelig rapportering fra lufthavnens handlingselskab, SAS Cargo, der i dag er den eneste handlingoperatør i København, siger Lars Korup.

- Vi har naturligvis løbende fået tal, men vi kan umiddelbart se, at de ikke egner sig til at blive bragt videre. Det skyldes systemproblemer hos SAS, der rammer ikke kun os, men også svenske lufthavne som Stockholm og Göteborg, der heller ikke har leveret brugbar statistik. Vi har store forhåbninger om, at det inden alt for længe vil være muligt at leverede de manglende data.

Fragten trives

Så går det op eller ned med fragtmængderne i København: Næppe nogen ved det ud fra de tilgængelige tal. Men til gengæld viser tallene fra IATA?s afregningssystem, CASS, at fragten i Danmark trives godt ? så mon ikke også det gælder Københavns Lufthavn, hvor kapaciteten jo også er vokset i 2004..

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063