23948sdkhjf

Bridgestone køber Tobøl Dæk

Tobøl Dæk A/S, der er en af de førende producenter inden for regummiering af dæk, og dækspecialisten Bridgestone Danmark A/S har netop underskrevet en hensigtserklæring, der skal bane vejen for, at Tobøl Dæk A/S bliver en del af Bridgestone koncernen, oplyser parterne.

Tobøl Dæk og Bridgestone Danmark har i forvejen et tæt samarbejde om produktion af Bridgestone Qualitread til lastbiler, trailere og busser, og det betyder, at de to virksomhedskulturer får let ved at smelte sammen, vurderer Erik Neuberg Rasmussen, indehaver af Tobøl Dæk A/S, der ligger i Føvling mellem Esbjerg og Kolding.

Også hos Bridgestone Danmark A/S er der stor tilfredshed at spore hos adm. direktør René Schrøder over den nye købsaftale.

En totalløsning

Det forestående køb af Tobøl Dæk er en vigtig strategisk beslutning, der sikrer Bridgestone Danmark mulighed for at levere en totalløsning inden for dæk til især transportsektoren i Danmark, siger adm. direktør René Schrøder.

Tobøl Dæk A/S har i dag 15 ansatte og er både ISO 9001 og ECE R-109 godkendt og certificeret. Selskabet har med en markedsandel på 10 pct. en fremtrædende position inden for regummiering af dæk til lastbiler, trailere og busser.

Erik og Gitte Neuberg Rasmussen fortsætter deres virke hos Tobøl Dæk A/S.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062