23948sdkhjf

Satser på nyudviklet teleskoplæsser

For nylig valgte City Lift A/S at satse på den nyudviklet teleskoplæsser, Terex 2506. Den nye Terex 2506 er en lille kompakt kraftkarl, som løfter 2500 kg, og har en maksimum løftehøjde på 6 meter. City Lift A/S, blev grundlagt for 40 år siden udlejer bl.a. lifte, læssere og trailer-kraner.

- Grunden til, at vi valgte Terex 2506 er, at byggepladserne efterspørger en kompakt teleskoplæsser med stor løfteevne, som kan komme rundt på byggepladserne, hvor byggematerialerne tit står tæt, siger direktør Rene Olsen fra City Lift A/S

Han tilføjer, at Terex 2506 samtidig en behagelig arbejdsplads.

- Kunderne tog med det samme den til sig og har allerede givet den et kælenavn ? hundehvalpen på grund af de store lygter foran. Efter vi har fået den leveret, har den stort set været udlejet hver dag.

Liftkontrollen

Generelt er vi meget tilfredse med Terex modeller Når maskinen kommer ud til en kunde, skal kunden hurtigt kunne betjene den, og det kan de med Terex teleskoplæssere?, siger Rene Olsen, som nævner, at kodeordene for City Lift er god service, hvilket betyder hurtig levering, nye kvalitets maskiner og så god kunderådgivning, således at den rigtige maskine leveres første gang.

City Lift A/S medlem af Liftkontrollen, som er et samarbejde mellem liftudlejerne og Teknologisk Institut, hvor Teknologisk Institut løbende kontrollerer kvaliteten af liftudlejernes reparationer med det formål at sikre høj kvalitet og sikkerhed på personliftene.

Leverandøren Atlet-Unitruck beskriver Terex 2506 som verdens mest kompakte teleskoplæsser. Modellen er afløseren for Terex 2306 og allerede i modelbetegnelsen kan læses en forbedring: Den nye model kan løfte 200 kg mere, således at Terex 2506 løfter 2,5 tons med maksimum løftehøjde på 6 meter.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078