23948sdkhjf

Endnu et DFDS-initiativ

I januar 2005 påbegynder DFDS Tor Line en ny daglig ro/ro service med to ro/ro skibe mellem Zeebrugge og Immingham for at styrke DFDS? netværk og servicen mellem UK og Benelux.

Samtidig indledes et samarbejde med Dart Line om stevedoring, terminal-operationer i Zeebrugge samt et marketingsamarbejde om fælles kunder

DFDS Tor Line har i forvejen daglig service mellem Gent og Göteborg og åbner nu kontor i Zeebrugge. DFDS Tor Line har en aftale med Volvo Logistics om transport af biler og lastbiler mellem Zeebrugge og Immingham.

Samarbejde i København

Også i København har DFDS indgået samarbejde. Således har Polska Zegluga Baltycka SA, der under navnet "POLFERRIES" driver passager- og fragtruten mellem København og Swinoujscie, fra 2005 besluttet at flytte fra den nuværende terminal på Nordre Toldbod til DFDS' nye terminal i Søndre Frihavn. DFDS og Polferries har indgået en langsigtet aftale om betjening af Polferries' rute på DFDSTerminalen i Søndre Frihavn, der i forvejen betjener DFDS Seaways' passagerrute til Oslo og DFDS Tor Line's to fragtruter: BalticBridge til Klaipeda, Litauen og PolBridge til Gdansk, Polen.

Ifølge aftalen vil Polferries' m.s. "Pomerania" anløbe DFDS Terminalen fem gange ugentligt fra primo januar 2005 på ruten København-Swinoujscie, hvor DFDS vil forestå losning og lastning af fragten til og fra Polen, mens Polferries' generalagent Franck & Tobiesen A/S fortsat vil forestå fragtsalg og booking af last.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063