23948sdkhjf

Karosserier siden 1913

Vandborg Karosserifabrik sammenlægger afdelingerne i Lemvig

Vandborg Karosserifabrik sammenlægger afdelingerne i Lemvig



Mange års erfaring ligger bag den nordvestjyske virksomhed Vandborg Karosserifabrik, der hører hjemme i både Vandborg og i Lemvig.

Således kan karosserivirksomheden, der har forestået monteringen af kølekassen på linktraileren, føre sin historie helt tilbage til 1913.

I Vandborg bygges der fragtvogne og aluminiumskasser til f.eks. til heste og grisetransporter. I Lemvig er der to afdelinger en reparationsafdeling, der servicerer stort set alle tænkelige produkter inden for området og en opbygningsafdeling, der har specialiseret sig i hejs, tippelad og kraner m.v.

Stor udvidelse

Lige nu er man i gang med en større udvidelse i form af et nybyggeri på 1300 m2 i afdelingen i Lemvig, så man dér når op på ca. 2500 m2 værksted.

Når udvidelsen er tilendebragt i begyndelsen af november måned flyttes produktionen fra Vandborg til afdelingen i Lemvig, og derefter skal der udelukkende være lager i lokalerne i Vandborg.

Den nordvestjyske karosserivirksomhed er også HMF-forhandler, hvorfor der bliver monteret mange kraner, tip, hejs og læssebagsmækker.

Vandborg Karosserifabrik har ca. 30 medarbejdere.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11