23948sdkhjf

Tysk dieselkort med besparelser

Union Tank's diesel-kort giver adgang til 18.000 tankstationer, flere hundrede lastvognsværksteder og sågar betaling af vejafgifter over det meste af Europa.

Union Tank's diesel-kort giver adgang til 18.000 tankstationer, flere hundrede lastvognsværksteder og sågar betaling af vejafgifter over det meste af Europa.



UTA-kortet har for længst holdt sit indtog hos mange danske eksportvognmænd, selv om tyske dieselpriser er de mest pebrede i Europa.

- UTA har naturligt sit markedsmæssige tyngdepunkt i Tyskland. Men selv om det på grund af afgifterne i Tyskland ikke er attraktivt at tanke dieselolie her, sammenlignet med Danmark, så kan vi via vores omfattende netværk af tilknyttede tanksteder over hele Europa, faktisk tilbyde vores kunder væsentlige besparelser på brændstofregningen. Det gælder også for danske kunder, der for eksempel kan tanke med vores kort under transit af Østrig, siger marketingchef Kay Otte, Union Tank GmbH.

Selv det høje tyske afgiftsniveau fjerner ikke nytteværdien af UTA-kortet. Hvis virksomheden har lastvogne, der kører cabotage-kørsel i Tyskland og derfor er tvunget til at tanke brændstof her, så er UTA-kortet naturligvis også nyttigt.

UTA-kortet kan også anvendes til betaling på lastvognsværksteder, i vaskehaller samt vejafgifter, herunder i Østrig.

Union Tank tilbyder også at varetage afregningen til tyske Toll Collect, når vejskatten opkræves efter nytår.

Billig diesel

En af de nyttige services, som UTA tilbyder, er en oversigt over de 18.000 tilknyttede tankstationer på internettet. Det er ikke nogen ny service, men UTA's internetside viser faktisk også, hvilke tankstationer, der er billigst. En service, der ikke er blevet mindre interessant, med olieprisernes himmelflugt.

Informationerne opdateres løbende og gør det lettere at planlægge tankningen af de dyre dråber, når vogntoget disponeres.

Stærk i Østeuropa

UTA er også stærkt repræsenteret i Østeuropa, hvor selskabet enten via datterselskaber eller joint ventures med eksisterende selskaber, tilbyder dieselolie. Selskabet har over 3.000 lastvognsegnede tanksteder i de nye EU-lande. Heraf mere end 1.500 i Polen og over 600 i Tjekkiet.

Dertil kommer flere hundrede værksteder og vaskehaller, der modtager betaling med UTA-kortet, der også kan anvendes til betaling af vejafgifter eller vignetter i de østlande, hvor det opkræves.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.048