23948sdkhjf

Dansk Autohjælp tættere på Falck

I gang med i større uddannelsesprogram af medarbejderne i samarbejde med med TEC-Redning.

I gang med i større uddannelsesprogram af medarbejderne i samarbejde med med TEC-Redning.



- Dansk Autohjælp og Falck meget tæt på at være lige store, fremhæver Dansk Autohjælp, som er i gang med et omfattende uddannelsessamarbejde med Teknisk Erhvervsskole Center (TEC), hvor danske reddere og ambulanceførere uddannes.

- Dansk Autohjælp er i fortsat vækst, og det kræver hele tiden uddannelse af medarbejdere. Derfor er vi i samarbejde med TEC-Redning i gang med både den langsigtede planlægning og strategien samt egentlig personaleuddannelse, siger Dansk Autohjælps administrerende direktør Erik Rose-Andersen.

Det handler først og fremmest om køreteknik i forbindelse med udrykningskørsel samt en lang række specialkurser i forbindelse med bjærgning og bugsering.

Fusion med Landtransportskolen

- Det er et samarbejde med henblik på at række langt ud i fremtiden og et samarbejde, som skal være med til at støtte op om Dansk Autohjælps fortsatte udvikling. Det kræver en langsigtet strategi, siger inspektør Bo Sander fra TEC-Redning, som oplyser, at man er en lille men meget ressourcekrævende skole, der er afhængig af sponsorer til materiel som redningsbiler, ambulancer m.m.

Teknisk Erhvervsskole Center og Landtransportskolen fusionerede pr. 1. januar og har nu 5000 elever og 800 ansatte. Teknisk Erhvervsskole Center tilbyder uddannelser inden for chauffør-området, lager og logistik, ambulance og redning, personbefordring, postområdet samt havne-, terminal- og lufthavnsområdet.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078