23948sdkhjf

DHL styrker forbindelsen til Kina

DHL Danzas Air and Ocean Nordic’s,danske afdeling alene har registreret 40 procent stigning i trafikkerne mellem Kina og Danmark.

DHL Danzas Air and Ocean Nordic’s,danske afdeling alene har registreret 40 procent stigning i trafikkerne mellem Kina og Danmark.



Nu opprioriterer man forbindelsen til verdens største nation, og placerer et par danske medarbejdere i Shanghai og Beijing - I takt med at særligt importen af råvarer og halvfabrikata fra Kina til danske produktioner stiger, har vi oplevet, at vores kunder har brug for, at deres transportleverandør i Kina kender virksomheden godt nok til at levere den bedste transport, udtaler Torben Pagh, der er salgsdirektør i DDAO, Danmark.. – Vi har derfor valgt at sende to danskere til Kina for at sikre, at vore kunder i fremtiden får det bedste transportprodukt. Thomas Kongsted skal som Key Account Manager varetage kontakten til store kunder, mens Trade Lane Manager Martin Werge får ansvaret for at finde de bedste transportveje til og fra Østen. De to danskere skal dække kunder i alle de nordiske lande samt Baltikum. DHL Danzas Air and Ocean Nordic forventer yderligere stigninger i trafikken til og fra Kina. – Vi har klart ambitioner om at forbedre servicen i en grad, så det ikke betyder noget for danske kunder, om de taler med DHL i Danmark eller i Kina, slutter Torben Pagh.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063