23948sdkhjf

ITL2004 i gang i Bella Centeret

Prins Joachim, der har en fortid i container-branchen, åbnede ITL2004

Prins Joachim, der har en fortid i container-branchen, åbnede ITL2004



Container-industriens globale tilsnit er tydeligt på Intermodal Transport & Logistic 2004 i Bella Centeret i København.

Men det forhindrede ikke Hans Kongelige Højhed Prins Joachim i at fremhæve Danmarks centrale placering ved indgangen til Østersøen og den håndfuld danske virksomheder, der gør sig gældende inden for den globale container-industri.

- Jeg har - som nogen sikkert ved – kun to års erfaring i containerrederiet Maersk Sealand, dels i Hong Kong og dels i Paris. Men man kan vel sige, at jeg har lyseblåt blod i årene, sagde Prins Joachim, da han præsenterede sig selv over for det hovedsageligt internationale publikum på ITL2004.

Han fremhævede, at industriens står over for fortsat vækst med stigende godsmængder, men påpegede også de politiske udfordringer – ikke mindst de politiske forventninger om øget effektivitet og lavere miljøbelastninger.

- Danmark er et land med gamle søfartstraditioner, og vi kan være stolte af de danske virksomheder, der har stadig formår at gøre sig gældende i industrien på globalt plan. Derfor er placeringen af ITL2004 i København en naturlig følge af Danmarks geografiske position ved porten til Baltikum og den rolle, landet spiller i international skibsfart, sagde en tydeligt veloplagt Prins Joachim.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126