23948sdkhjf

Gang i salget af konceptvarevogne

Oprindelig startede Lastas helt tilbage i tiden for en halv snes år siden med at handle med brugte vare- og kassevogne.

Efter en del års pause på dette felt, lancerede Lastas sidste år Dansk Varevogns Koncept A/S, (DVK) der er et selskab i Lastas-familien, som handler med nye og brugte varevogne. Hos DVK er det Thomas Jensen, som står for salget af de små erhvervskøretøjer.

Faktisk er det gået rigtig godt det første års tid, siger Thomas Jensen til Danmarks Trans-port-Tidende.

- Vi har omsat omkring 150 biler og vi regner med en fordobling inden for de næste 12 måneder. Vores strategi på området har vist sig at være rigtig. Vi har taget udgangspunkt i kundernes behov og har derefter satset på det, som de fleste gerne vil have. Det er færdi-ge løsninger, som hurtig kan komme på vejen - og bilerne kan både købes, leases og le-jes. Lejeaftaler løber dog over mindst tre år.

DVK har tre typer konceptbiler, der først og fremmest omfatter færdige varevogne opbyg-get med alu-kasse med lift.

Kassen produceres af et andet af Lastas? selskaber, nemlig Øster Snede Ladfabrik. Det er et lad med en længde på 3600 mm, bredde på 2200 mm og en højde på 2200 mm samt en 750 kg bagsmæklift.

Aftale med flere mærker

En typisk bil til en sådan kasse kan være en Citröen Jumper med en 2,8 HDI motor på 127 hk. De andre to opbygningstyper, er DVK Tippelad og DVK autotransporter.

- Vi har lavet aftaler med flere mærker og kan derfor tilbyde helt nye og færdige konceptbi-ler, direkte til levering med det samme. Bilerne står klar på lager i Hedensted, så kunden kan få bilen med sig, når en handel er afsluttet, fortæller han og tilføjer:

- Som regel kigger vi på kundens behov, og ud fra det finder vi den optimale løsning, så kunden både får et nyt eller nyere køretøj og samtidig er i stand til at leve op til sine kun-ders transportbehov.

- På servicesiden har DVK også et godt tilbud. Man har således lavet en landsdækkende aftale med AutoMester, der er en landsdækkende værkstedskæde, som kan servicere og reparere biler. Med denne service er det uden betydning, hvor kunden bor - servicemulig-hederne er til stede overalt i landet.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078