23948sdkhjf

Stor interesse for fragtbørs

Investeringer under lavkonjunktur betaler sig - også i transportbranchen. Selv om der i løbet af de sidste uger har været flere tegn på et kommende konjunkturopsving, er branchen fortsat under hårdt pres med hensyn til omkostninger og konkurrence.

Det fremhæver den internationale kapacitets- og fragtbørs TimoCom TRUCK & CARGO, og påpeger, at kan det blive en dyr affære, hvis en transportvirksomhed giver afkald på at bruge et redskab til sin planlægning, fordi man risikerer at måtte gennemføre transporter uden garanti for returfragt.

- Ved at bruge kapacitets- og fragtbørsen TimoCom TRUCK & CARGO kan denne risiko minimeres, desuden kan brugerne i denne database også finde fragtfirmaer, der kan transportere deres egne eventuelt overskydende fragter, oplyser TimoCom, som har fået et kontinuerligt stigende antal kunder - Faktisk mere end 14.000 kunder fra 42 europæiske lande. Med tre brugere i gennemsnit i hver tilsluttet virksomhed, svarer det til rundt regnet 40.000 brugere.

En snebold effekt

Mange brugere skaber en sneboldeffekt. Jo flere speditører og fragtførere der bruger databasen, jo flere forskellige tilbud vil den komme til at indeholde og jo mere interessant bliver det for andre branchekolleger også at springe på toget. På nuværende tidspunkt befinder der sig mere en 42.000 dagsaktuelle, nationale og internationale fragt- og kapacitetstilbud i systemet ? der er i stadig vækst, oplyser udbyderen, og fortæller videre:

- Forretningsaktiviteterne udbygges på alle relationer, og der er speciel fokus på hele det skandinaviske område og den europæiske nord-syd-akse. I de skandinaviske lande er der åbenbart et stort behov i speditionserhvervet for effektive redskaber, der kan forbedre kapacitetsudnyttelsen. Det har blandt andet vist sig ved at antallet af TimoCom-kunder er blevet seksdoblet alene siden den 1. januar i år. Med en personalemæssig forstærkning med skandinaviske modersmål er TimoCom Soft- og Hardware GmbH nu endnu bedre rustet til at kunne tage sig af de svenske, danske, norske og finske kunder, oplyser selskabet.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062