23948sdkhjf

Blå bog til åbningen af ITL2004

Intermodal Transport & Logistics 2004 trækker både royale og borgerlige sværvægtere til åbningen

Intermodal Transport & Logistics 2004 trækker både royale og borgerlige sværvægtere til åbningen



Hans kongelige Højhed Prins Joachim skal som det tidligere er fremgået af E-nyt, foretage den officielle åbning af ITL2004 tirsdag 2. november. Men åbningen har også tiltrukket en række erhvervsmæssige sværvægtere.

Bella Centerets adm. direktør Arne Bang Mikkelsen og ITL-direktør Neil Madden indleder inden Prins Joachim klipper messe-båndet og indleder en rundtur på udstillingen, der vil indeholde besøg hos tre markante danske transport-virksomheder.

Første stop bliver hos Maersk Container Industri A/S, hvor adm. Direktør Finn Buus Nielsen tager imod. Derefter besøges Hempels stand med formand og adm. direktør Ditlev Engel.

Til slut er det TV2 nyudnævnte bestyrelsesformand Niels Boserup, der naturligvis her er i en mere hjemmevant rolle som bestyrelsesformand og adm. direktør for Københavns Lufthavne.

Niels Boserup anser valget af København til afholdelsen af ITL2004 som et bevis på Danmarks voksende rolle i europæisk transport.

- Beslutningen om at placere ”International Transport & Logistica Conference & Exhibition” i København understreger den vitale position regionen har som bro for transporten til Skandinavien og hele Østersøområdet, siger Niels Boserup.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063