23948sdkhjf

Logistikkens sværvægtere på ITL2004

De store udfordringer for fremtidens intermodale transportløsninger i centrum på ITF2004 i Bella Centeret

De store udfordringer for fremtidens intermodale transportløsninger i centrum på ITF2004 i Bella Centeret



Det er en i dansk transportsammenhæng usædvanligt interessant talerrække, der fylder konference-skemaet, når dørene går op til Intermodal Transport & Logitics 2004 i Bella Center i København 2. november. Det er første gang den internationale logistikmesse, der afholdes for 20. gang, afholdes på dansk grund. Men netop ITLs internationale status betyder også globale sværvægtere på talerstolen.

Konferencen på åbningsdagen har fokus på intermodalitet. En enkelt dansker, LEGO’s direktør for global distribution Jørgen Eeg Sørensen, har fået plads på listen.

Dr. André Zeug, Stinnes AG, præsentere nye koncepter i intermodale transportkæder. Giuliano Alberghini, der er senior konsulent i Eurocombi, Rerrovie, Nord Cargo Group, taler om short sea shipping i det intermodale mix.

Det politiske perspektiv præsenteres af Mark Major, der er leder af EU-Kommissionens DG-TREN projekter. Mark Major forventes blandt andet at give en opdatering omkring Kommissionens politiker på området, der vil være afgørende for en effektiv udvidelse af intermodale transportløsninger – især, når det gælder om at fjerne de strukturelle problemer og flaskehalse mellem medlemslandene.

Eftermiddagens program har fokus på sikkerhed i den intermodale transportkæde.

Customs manager Dave Bradbury, Langdon systems indleder til emnet. Generaldirektør Colin Beaumont, BIFA, holder indlæg om styring af en sikker forsyningskæde.

Advokat Edward S. Grenville, Nossaman, Guthner, Knox & Elliot, giver et overblik over de juridiske konsekvenser af USA’s markante fokus på sikkerheden med oprettelsen af US Homeland Security og de skrappe sikkerhedstiltag, der er fulgt med.

Henry F. White Jnr, der er formand for Institute of International Container Lessors, giver leasingsselskabernes syn på problematikken.

3. november afholdes en ny konference, hvor der er fokus på kølekæden. Begge konferencer kombineres med workshops, hvor deltagerne har mulighed for at udveksle praktiske erfaringer i et mere intimt miljø.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062