23948sdkhjf

Toll Collect efterlyser gamle kunder

Næsten halvdelen af de vognmandsvirksomheder, der tilmeldte sig ved Toll Collect, har ikke reageret på henvendelse fra maut-konsortiet

Næsten halvdelen af de vognmandsvirksomheder, der tilmeldte sig ved Toll Collect, har ikke reageret på henvendelse fra maut-konsortiet



Dansk Transport & Logistik har modtaget et nødråb fra tyske Toll Collect, der skal stå for opkrævningen af den tyske vejskat fra nytår. Årsagen er, at Toll Collect ikke har hørt fra næsten halvdelen af de vognmandsvirksomheder, der tilmeldte sig inden maut-skandalen rullede sidste efterår.

DTL oplyser, at omkring 700 danske virksomheder med cirka 5.000 lastvogne lod sig registrere hos Toll Collect i 2003. De har alle tidligere i år modtaget en telefax, hvor de blev bedt om at bekræfte deres tilmelding.

Men Toll Collect har ikke hørt noget fra 304 af disse virksomheder med godt 1.500 lastvogne.

” DTL skal kraftigt opfordre de pågældende virksomheder til at melde tilbage til Toll Collect, såfremt man fortsat kører i Tyskland og ønsker at benytte det automatiske betalingssystem, der kræver montering af en OBU i lastbilen.”, hedder det på vognmandsorganisationens hjemmeside.

- Vi ved godt, at det kræver, at bilen skal være til stede på et værksted, men den tid vil kun være af mindre karakter sammenlignet med det tidsforbrug, der knytter sig til betaling via det manuelle system, udtaler DTLs ordførende direktør Michael Svane.

-----

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063