23948sdkhjf

Sigtelse mod indehaver af følgebilsfirma

Politiet i Varde har netop overgivet sagen om assurancesvig, der skulle være begået af en vestjysk indehaver af et følgebilsfirma, til vicepolitimesteren i Varde, Carsten Serritslev. Nu er det op til ham at vurdere, om der er juridisk grundlag for at rejse tiltale.

Den vestjyske indehaver af følgebilsfirmaet blev i begyndelsen af september måned sigtet for assurancesvig. Historien begynder med brugstyveri af bil, der ender i et havari. Politiet bliver ikke ? som normalt - tilkaldt til ulykken, men konstaterer efterfølgende, at bilen er smadret, - hvilket de meddeler ejeren af følgebilsfirmaet.

Forsikringsselskabet Thisted Amt g/s, hvor bilen er forsikret, kontaktes, og de udbetaler uden videre en skadeserstatning på omkring 80.000 kroner til ejeren. Det er først da Forsikringsselskabet Thisted Amt g/s senere kommer i besiddelse af oplysninger, der tyder på svig, at politiet tager sagen op og begynder at interessere sig for, hvad der egentligt skete med den havarerede bil.


Juristernes vurdering

Efter en række tekniske undersøgelser sigtes ejeren af følgebilsfirmaet for assurancesvig og bringes til afhøring ? sammen med en række personer, der formodes at have kendskab til sagen. Disse afhøringer er nu afsluttet, og politiet har sendt sagen videre til juristerne, der træffer beslutning om, hvad der herefter skal skder juridisk grundlag for at rejse tiltale mod ejeren af følgebilsfirmaet, eller er der ikke?

-----

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.083