23948sdkhjf

Her er fremtiden for intermodal transport

På den store internationale møde-begivenhed og udstilling for kombineret transport, som for første gang finder sted i Danmark, nemlig i Bella Center 2.-4. november er en af de vigtige begivenheder The Intermodal Summit ? et konference-forum for den intermodal debat på højt niveau.

Blandt andet skal man diskutere, hvordan man får udvidet strømmen af kombi-transport på tværs af grænserne i Europa ved at se på distributions-behovet fra de globale transportkøbere og deres transportører ? samtidig med at man rettet et nytænkende fokus på både landstransport og kysttransport.

Her er de vigtigste emner de nye koncepter i intermodale transportkæder, ny politik for effektive intermodalitet sammen med nærskibstrafikkens rolle i det kombinerede transport-mix Blandt talerne og panerdeltagerne er LEGOs globale distributionschef Jørgen Eeg Sørensen.

Dr André Zeug, medlem af direktionen i Stinnes AG; Mark Major, en ledende embedsmand fra EU-Kommisionen Logistics & Intermodality enhed, DG TREN, samt senior adviser Giuliano Alberghini, Eurocombi, Ferrovie Nord Cargo Group.

International sikkerhed

Et andet centralt spørgsmålet som forsamlingen vil tage fat på er virkningen af de internationale sikkerhedstiltag på den kombinerede transport-kæde.

Hvordan får man en sikker forsyningskæde til at fungere. Her vil eksperter fortæller om de seneste amerikanske krav og container-udlejernes syn på sikkerheden. Det sker under ledelse af Dave Bradbury, Customs Manager, Langdon Systems. Hertil kommer praktiske præsentationer fra Colin Beaumont, Director-General, BIFA; Edward S Grenville, advokat, Nossaman, Guthner, Knox & Elliott, LLP samt Henry F White Jnr, President, Institute of International Container Lessors.

Begge emner lægger op til nye inputs og ideer fra deltagernes side under paneldiskussionen.

Workshops

På ITL-arrangementets tredje dag åbnes en række workshops for såvel delegerede, udstillere som besøgende. Her er det emner som fremskridt i køle-gods beskyttelse og track and trace teknologi

Det er i øvrigt første gang, at disse workshop åbnes også for udstillere og besøgende ? men målet at udbrede diskussionen af nøgle-emner, ligesom der skal være mulighed for at skabe netværks-kontakter.

Kølekæden

Køleindustrien er på vej frem efter syv år med tab og store rationaliseringer.

Men hvad ske der fremover, hvilke rolle spiller Rusland, hvad er de langsigtede udsigter for special-køl og hvordan vil EUs marked for ferskvare udvikle sig?

Det er blot nogle af spørgsmålene på Cold Chain 2004, der er en del af ITL 2004 I samarbejde med Reefer Trends

Dagsordenen vil blive sat af Richard Bright, redaktør for Reefer Trends, Mike Frost, President Seafrost ser på spot markedet og Mats Jansson, President LauritzenCool, beskæftiger sig med de fundamentale spørgsmål om køleindustriens fremtid.

ITL2004, består som nævnt af både the Intermodal Summit og Kølekæde-konferencerne samt messe-delen støtte af København by, Københavns Lufthavne A/S, som er i gang med udviklingen af et multimodalt gods-koncept som integrerer landtransport med luft- og banetransport i ét center. Også CMP, Copenhagen Malmø Port er med sammen med Wonderful Copenhagen bureauet og den europæiske jernbanegods association ERFA, CLECAT, den europæiske organisation for spedition, transport logistik og toldbehandling, samt European Intermodal Association (EIA), som står for uddelingen for femte gang af den årlige pris Intermodal Awards.

Det er Informa Maritime & Transport, der er arrangør af begivenheden

-----

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078