23948sdkhjf

Etablerer afdeling i Polen

Transportvirksomheden Børge Leegaard & Søn, Viborg, har netop afgivet bestilling på syv nye Stralis lastbiler fra Iveco.

Transportvirksomheden Børge Leegaard & Søn, Viborg, har netop afgivet bestilling på syv nye Stralis lastbiler fra Iveco.



Køretøjerne leveres i februar til en nyoprettet Leegaard-afdeling i den polske by Zielona Gora, omkring 90 kilometer syd for Frankfurt Oder. Indehaveren af transportvirksomheden, Poul Leegaard, der overtog forretningen efter Børge Leegaard i 1986, forklarer, at man etablerer afdeling i Polen for at minimere omkostningerne, hvilket han vurderer er helt nødvendigt inden for transportbranchen i dag. – Vi regner med at starte op i Polen inden for meget kort tid, siger Poul Leegaard. – Vi har allerede ansat en polsk speditør og er i gang med at rekruttere 20 chauffører. Afdelingen skal koncentrere sig om transporter inden for EU, - men fortrinsvis på Italien. Bilparken i Danmark bliver også fornyet med jævne mellemrum: Børge Leegaard & Søn fik for to måneder siden leveret tre nye Renault Magnum lastbiler, for en måned siden én og har nu afgivet ordre på yderligere tre. Virksomheden, der er specialist på Italien, har agenter i Milano Bologna, Verona, Padova, Torino og Firenze og små 35 ansatte.

-----

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078