23948sdkhjf

Kühne Nagel køber GT Spedition

Overtagelsen af GT Spedition styrker Kühne Nagel International AG markant på det skandinaviske marked for vejtransport

Overtagelsen af GT Spedition styrker Kühne Nagel International AG markant på det skandinaviske marked for vejtransport



GT Spedition A/S med hovedsæde i Aalborg er blevet solgt til den schweiziske logistikgigant Kühne Nagle International AG. Overtagelsen sker med tilbagevirkende kraft fra 1. juli ifølge en pressemeddelelse fra Kühne Nagel.

Købet af GT Spedition betyder en kraftig oprustning af Kühne Nagels netværk på landevejstransport i Skandinavien og til dels i Østeuropa.

GT Spedition A/S, der har en koncernomsætning på 560 mio. kroner og omkring180 ansatte, opererer inden for national distribution og cross-border trafik i Skandinavien, Vest- og Østeuropa.

Alene i Skandinavien er GT Spedition repræsenteret med syv afdelinger. Virksomheden opererer desuden via lokale kontorer i Letland, Litauen, Ukraine, Rusland og Kasakhstan.

GT Spedition råder over 32.000 kvadratmeter lagerterminaler, hvor der ud over omladning leveres kundespecifikke logistikydelser, især til industri og detailhandel.

- Kombinationen af Kühne Nagels og GT Speditions aktiviteter placerer os i en position, hvor vi kan tilbyde særdeles konkurrencedygtige services i det nordlige og østlige Europa. Købet er et nyt skridt i Kühne Nagels ekspansive strategi inden for landevejstransportsektoren og betyder et optimalt supplement til Kühne Nagels eksisterende nationale afdelinger i de pågældende regioner, siger Dr. Lothar Thoma, der er ansvarlig for Kühne Nagels vejaktiviteter i Europa.

GT Speditions hidtidige hovedaktionær og adm. direktør, Karl Erik Thygesen, bekræfter over for e-nyt, at virksomheden fremover opererer som en selvstændig division under Kühne Nagel A/S.

- Vi er overbevist om at sammenlægningen vil tillade os at udvide vores industri-specifikke services og øge væksten, siger Karl Erik Thygesen.

Parterne ønsker ikke at oplyse salgsprisen.

-----

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078