23948sdkhjf

Årets største nordiske transportmesse

Både en nordisk og en svensk udstilling - med optimistisk stemning

Både en nordisk og en svensk udstilling - med optimistisk stemning



LASTBIL 2004 blev en succes. Den store nordiske udstilling, som bliver afholdt hvert andet år på udstillingsområdet ELMIA lidt øst for Jonkoping, oplevede i år en publikumsfremgang på ca. 1000 i forhold til 2002. Der var i alt 41.558 besøgende på den store transportudstilling. Det var 12. gang man afholdte denne type transportudstilling i Jönköping.

På udstillersiden var der 360 firmaer, der kom fra såvel Sverige, Finland, Norge som Danmark m.fI. lande.

LASTBIL 2004 dækkede et udstillingsareal på 60.000 m2, der omfattede såvel indendørs som udendørs udstillingsareal. På trods at den ikke alt for gode sommer, var man meget heldig med vejret på messen.

Med udstillere fra hele Nordic Area og mange besøgende fra samme område havde messen en meget hyggelig stemning. I Sverige og Norge er der ingen tvivl om, at mange vognmandsvirksomheder benyttede lejligheden til at lave en firmaudflugt, ligesom lokale vognmandsforeninger havde arrangeret en tur til LASTBIL 2004. Man skal i den forbindelse huske på, at nogle af disse besøgende på grund af de enorme afstande i vore nordiske nabolande ofte måtte rejse betydelige længere end f.eks. danskere som besøgte udstillingen.

Stærk tro på fremtiden

Projektleder Marcus Haraldson hos ELMIA sagde om messen, at der findes en stærk tro på fremtiden og en vis optimisme i vognmandsbranchen.

- Jeg synes, at vi har fået mange positive signaler under de fire dage messen har løbet, sagde han.

Sverige Åkeriforetag har under messen arrangeret seminarer, der har omhandlet emner som trafiksikkerhed, der har overordentlig stor prioritet. Desuden har man også behandlet emner som de fremtidige forudsætninger for skovtransporter og fremtiden for vognmandsbranchen inden for IT-siden.

-----

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109