23948sdkhjf

Flot indvielse af spændende byggeri

Det nye FDE Center i Padborg, som trafikministeren for nylig indviede for ITD og FDE er noget ud over det sædvanlige - og det var indvielsen også.

Det nye FDE Center i Padborg, som trafikministeren for nylig indviede for ITD og FDE er noget ud over det sædvanlige - og det var indvielsen også.



Byggeriet FDE Center Padborg skal både være et topmoderne hovedsæde for ITD og for den kommercielle virksomhed FDE og fungere som et konference- og mødecenter for transporterhvervet såvel som lokale brugere. Samtidig med begrebet videndeling i højsædet. Lejernes aktiviteter er således mere eller mindre beslægtede med ITDs virkefelt.

Den officielle indvielse på Lyren i Padborg blev foretaget af trafikminister Flemming Hansen, som understregede transportbranchens store betydning og brugte ikke mindst eksportvognmændenes indsats som et udtryk for den danske transportsektors høje internationale stade.

Historisk

Formanden, Mogens Therkelsen, kaldte det en historisk dag. Efter 13 års adskillelse kunne man atter samle alle medarbejdere i FDE og ITD under samme tag.

- Vi håber med FDE Center Padborg at have skabt gode rammer for fortsat at kunne give vore medlemmer en optimal service og hjælpe med til, at det danske transporterhverv også fremover kan klare sig i et stadigt mere internationalt konkurrenceklima, sagde han.

Ud over ITD og FDE har også Institut for Transportstudier, Padborg Udviklingscenter, Region Sønderjylland Schleswig og Konsulentfirmaet Worklife Partners A/S lejemål i bygningen.

FDE Center Padborg består af en kontordel på ca. 3.000 m2 og en konferencedel på ca. 1.250 m2. De to bygningsdele er forbundet via en glasgang, som understreger den lyse og åbne stil. Der er bevidst valgt en mellemting mellem kontorlandskab og cellekontorer.

-----

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079