23948sdkhjf

Renault overraskelse på IAA

Renault Trucks stod for overraskelsen på IAA i Hannover. I et stort hvidt cirkelformet telt på Renaults stand stod pludselig en nyhed. Mange havne nok regnet med, at var en face-liftet Magnum. Men nej. Det var en ny koncept lastbil kaldet Radiance. En drømmebil, som ifølge de sparsomme oplysninger fra Renault Trucks er spækket med al mulig ny teknik, som både skal lette arbejdet for chaufføren og samtidig gøre kørslen sikrere.

Man skal nok ikke forvente at se en ny lastvognsmodel med dette udseende lige med det samme. Men mange af nyhederne vil uden tvivl være at finde i Renaults program under en eller anden form i fremtiden. Alene udseendet er væsentlig forskellig fra det vi kender i dag. Indstigningen sker ad en dør som åbner sig på normalt vis, mens dørtrinnet for neden kommer ud gennem siden. Der er kameraer som kontroller store dele af området omkring lastbilen.

Indvendig er førerhuset udstyret ud fra at man skal kunne køre den som en personbil, ar-bejdet skal være lig med et kontor og chaufføren skal kunne leve som hvis han var hjem-me.

-----

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078