23948sdkhjf

Billund Lufthavn scorer en førsteplads:

Billund Lufthavn placerede sig flot på den nylige Air Cargo Forum konference i Bilbao den 14-16 september: Cargo Center Billund kundgjorde sin beslutning om at søge certificering af sin håndtering af perishables og temperaturfølsomme forsendelser efter den helt spritnye standard, CCQI ? Cool Chain Quality Indicators.

Dermed blev Cargo Center Billund nemlig både den første lufthavn i verden og den første virksomhed overhovedet til at starte certificeringsprocessen. Bag certificeringen står den nye brancheorganisation Cool Chain Association, der har udviklet de nye standarder sammen med Germanischer Lloyd, der står for salg og implementering af programmet.

Et naturligt valg

- Vi har gennem mange år opbygget et højt niveau i vore håndtering af disse krævende transporter, og vi nyder et godt renomme i branchen. Det vil vi gerne både underbygge og fastholde ? og derfor er det et naturligt valg for os, der i øvrigt var med til at stifte Cool Chain Association, at søge certificering af denne nye standard, siger Jan Ditlevsen, lufthavnens fragtchef. Vi ser, som mange andre, de internationale transporter inden for disse segmenter i stærk vækst, og jeg er overbevist om, at stigningstakten i denne industri vil vokse yderligere. Det betyder, at konkurrencen mellem lufthavnen og logistikcentre vil stige drastisk. Men det betyder også, at kunderne vil stille stigende krav til deres leverandører i den samlede logistik og transportkæde, siger han.

Krav om dokumentation Interesse for Billund

- Det vil uden tvivl blive et ufravigeligt krav fra de seriøse kunder, at deres leverandører kan dokumentere deres kvalitet. Det vil den kommende certificering af Cargo Center Billund være et stærkt eksempel på. Og jeg tog fra Bilbao med et klart indtryk af, at vores beslutning yderligere har styrket interessen for Billund Lufthavn, siger Jan Ditlevsen.

-----

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125