23948sdkhjf

Odense får (måske) ruter

Et nyt spansk luftfartsselskab i lavpris-kategorien, Air Andalucia, har planer om et trafiksystem, der med forankring i Granada skal omfatte i første hånd London Manston og Odense Lufthavn. Hvis alt går efter det hidtidige oplæg, går selskabet i luften til april, 2005, med to daglige flyvninger mellem Granada og de to destinationer.

One-stop til Afrika

Men allerede i dag rummer planerne en 2. etape i form af et trafiksystem fra 2006, der binder Granada sammen med en række destinationer i Afrika. Dermed vil Odense Lufthavn få direkte one-stop forbindelser til Afrika, og det er sandelig ikke dér, udbuddet i dag er størst ud af landets øvrige lufthavne.

Odense Lufthavns direktør, Erry Knudsen, bekræfter, at der gennem nogen tid har været kontakter mellem parterne, men han understreger, at der endnu er langt til slottider, handlingaftaler og andre forudsætninger for en holdbar spådom om, hvordan tingene kommer i skred.

Air Andalucia siger på sin hjemmeside, at selskaber inden for et par år regner med at have en flåde på op til 18 Airbus A320 fly. Det må tiden så vise?

-----

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079