23948sdkhjf

Cargo Express A/S flytter fra DTC

- Vi har lavet en specialaftale med entreprenør Sten Ginnerup, der har overtaget den grund i Lindved, som vi havde reserveret.

- Vi har lavet en specialaftale med entreprenør Sten Ginnerup, der har overtaget den grund i Lindved, som vi havde reserveret.



Ginnerup er nu i gang med at bygge en lagerhal på 1.500 m2 og 500 m2 kontorer til os, siger Jan Larsen, der ejer Cargo Express sammen med Ib Henriksen. - Aftalen går ud på, at vi køber eller lejer med forkøbsret, og det træffes der endelig beslutning om inden 1. november, når byggeriet er klart til indflytning. Cargo Express A/S flytter fra DTC, hvor de i 2001 lejede sig ind hos Team Rygaard, der siden gik konkurs. - En forhandling med DTC om et selvstændigt lejemål trak ud, og det viste sig også at blive for dyrt i sidste ende, forklarer Jan Larsen. – Vi var derfor begyndt at se os om efter et alternativ. Cargo Express A/S er en transportvirksomhed i vækst. – Vi startede i Skanderborg i 1997 og flyttede siden til DTC. Udviklingen har været støt stigende.:Vi er i dag 12 medarbejdere og omsætter 73 millioner kroner på årsbasis. Så nu er tidspunktet inde til at få nogle velegnede rammer for vore aktiviteter, slutter Jan Larsen.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062