23948sdkhjf

Volvo bliver ny ejer af Viking Lastbil A/S

Volvo Truck Corporation har med virkning fra 1. september købt Viking Lastbil A/S, der med afdelinger i Viborg, Århus, Randers, Horsens, Holstebro, Skive, Thisted og Grenå er Danmarks største Volvo lastvognsforhandler.

Administrerende direktør i Volvo Truck Center København A/S, Carsten Abel, får nu desuden det overordnede ansvar for Volvo Truck Center Aalborg A/S og Viking Lastbil A/S.

Carsten Abel siger:

? Baggrunden for købet af Viking Lastbil A/S er vores ambition om fremover at satse på og udvikle det midt- og nordjyske område. Vi har ikke en ny strategi klar, men det har høj prioritet at finde ud af, hvordan man driver og leder en virksomhed, der er så spredt. Både Viking Lastbil A/S med hovedkontor i Viborg og Volvo Truck Center Aalborg A/S er i dag dygtigt drevne virksomheder, som fremover vil kunne sikre vore kunder i området god og professionel service.

Ingen større ændringer

Viking Lastbil A/S fortsætter under samme navn men ledet af en af de tidligere ejere Harry Laustsen. Overtagelsen berører ikke umiddelbart de ca. 200 ansatte i virksomheden - udover Hans Berntsen, der er fratrådt som direktør.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079