23948sdkhjf

FDE Center indviet

ITD havde i lørdags en flot og velbesøgt indvielse af det nye FDE Center Padborg

ITD havde i lørdags en flot og velbesøgt indvielse af det nye FDE Center Padborg



ITD havde i lørdags en flot og velbesøgt indvielse af det nye FDE Center Padborg, som både skal være hovedsæde for ITD og ITD’s service-virksomhed FDE og et stærkt lokalt samlingspunkt for såvel transport-aktiviteter som andre arrangementer – der er både kontorhus og konference-faciliteter i de markante bygninger på Lyren i Padborg.

Den officielle indvielse blev foretaget af trafikminister Flemming Hansen, som understregede transportbranchens store betydning for det danske samfund og brugte ikke mindst eksportvognmændenes indsats som et udtryk for den danske transportsektors høje internationale stade. Bl.a. derfor var han optimistisk på branchens vegne trods den hårde konkurrence.

ITD-formand Mogens Therkelsen kaldte det en historisk dag for de danske eksportvognmænd og internationale transportører Efter 13 års adskillelse kunne man atter samle alle medarbejdere i FDE og ITD under samme tag.

- Vi håber med FDE Center Padborg at have skabt optimale rammer for fortsat at kunne give vore medlemmer en optimal service og hjælpe med til, at det danske transporterhverv også fremover kan klare sig i et stadigt mere internationalt konkurrenceklima, der stiller store krav til hver enkelt af vore medlemsvirksomheder, sagde han.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078