23948sdkhjf

Tid til (nye) udfordringer

Fra en stilling som fragtsalgschef i Maersk Air Cargo forlader han sin gamle arbejdsplads siden 1. august 1981 for at tiltræde en ny post som SAS Cargo VP commercial fra 1. september.

Jimmys nye opgaver bliver blandt andet at overtage ansvaret for SAS Airmail og TRUST (det tidligere SAS Spedition) samt produkt- og forretningsudvikling. SAS Airmail producerer årligt omkring 37,500 tons fragt, og TRUST omsætter årligt for ca. 200 millioner svenske kroner.

SAS Cargo i udvikling

- Tiden var inde for mig at prøve nye kræfter, og skulle jeg finde det rigtige tidspunkt, var det nu, siger Jimmy Kjærsvold. SAS Cargo er klart på vej i en stærk udvikling og vil, tror jeg, være at finde blandt klassens tunge drenge i tiden fremover, hvor luftfragtsbranchen vil gennemgå en kolossal udvikling. Samtidig siger jeg naturligvis farvel til Maersk Air Cargo med et vist vemod efter så mange år. Jeg startede i 1981 og blev i årene 1983-84 udstationeret i Hong Kong. Da jeg vendte hjem i 1984, var Maersk Air Cargo blevet etableret, og fandt min plads der som firmaets 3. medarbejder! Siden er vi unægtelig vokset en del..

Stor rutine

Jimmys plads bliver nu overtaget af Jørgen West, der bringer mange års rutine og Maersk Air Cargo-baggrund med sig, når han den 1. september sætter sig i chefstolen.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064