23948sdkhjf

Fejende flot halvår?

I juni gik tonnagerne op med i alt 22.6 procent og nåede dermed 3,699 tons på basis af en stigning i eksporten på 16.6 procent og en stigning i importen på hele 32.4 procent.

Det gav et samlet halvårsresultat på 22,618 tons, og det tegner indtil videre omridset af en virkelig rekordår for luftfragten gennem Billund Lufthavn. Foreløbig er stigningen 1. halvår på 23.7 procent, og det varsler muligheden for et samlet volumen for 2004 på omkring de 50,000 tons.

Et bemærkelsesværdigt resultat i lyset af, at Billund endnu ikke har haft held til at tiltrække en scheduleret fragter. Og yderligere accentueret af, at tidligere års heftig trafik med nødhjælpsflyvninger er kølnet noget efter gennemførelsen i EU af nye støjbegrænsninger, der har udelukket kommerciel last på fly som IL-76, der ellers var en fast gæst i lufthavnen.

Fragtfremgang

Fragten er dermed også igen kommet med i lufthavnschefen kommentarer til månedsresultatet: - Cargo Center Billund har igen i denne måned også en stor fremgang på 22.6 procent. Det er især importen af blandt andet beklædning, der vokser ganske meget, siger Jørgen Krab Jørgensen.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064