23948sdkhjf

Transportgruppen udvider

Der er god vækst i aktiviteterne hos Transportgruppen A/S, som nu styrker den videre udvikling ved at tage yderligere 25.000 kvm lagerhotel i brug i tilknytning til hovedafdelingen i Brøndby. Desuden er fragtcentret i Taulov udvidet markant.

Transportgruppen A/S er en sammenslutning af 20 større danske vognmænd omfattende mere end 800 medarbejdere og 700 biler. Selskabet disponerer over to store fragtcentre i Brøndby og Taulov, femten regionale fragtcentre, samt mere end 50.000 kvm lagerhotel i både øst? og vest-Danmark.

På IT området er man klar til at implementere track-and-trace i Transportgruppen-systemet, hvorefter godsets bevægelser løbende on-line registreres. Det sker i løbet af efteråret. Så kan kunden via Internettet lokalisere sine forsendelser og løbende følge godset fra afsender til modtager - helt ned på kolli?niveau ? inklusiv internet-adgang til kopi af det kvitterede fragtbrev, når leveringen er sket.

Indtjenings-evnen forbedret

På varehotel-siden kombineres internet-bookingen med on-line mulighed for via internettet at have adgang til aktuel lagerstatus på varelager. Transportgruppen håndterer og administrerer på kundens vegne, oplyser selskabet hvis kerneydelse er integrerede logistikløsninger, dag-til-dag distribution af stykgods, paller og pakker i hele Danmark, samt varehoteldrift.

Transportgruppen A/S optimisme kommer efter en omstillingsproces i 2002 og 2003, og virksomheden melder nu om styrket indtjeningsevne efter rationaliseringer og effektivisering.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093