23948sdkhjf

DSV og TNT Logistics reder trådene ud

DSV meddelte den 6. august, at DSV og TNT Logistics havde underskrevet en aftale om, at DSV tilbagekøber 50% af aktiekapitalen i TNT DFDS Transport Logistics Group A/S fra TNT Logistics. Dermed er vi tilbage ved square 1.

- Baggrunden for, at parterne enedes om at opløse deres joint venture er dels kommercielle årsager, dels at TNT Logistics i juni 2004 meddelte, at man havde indgået en aftale med ejerne af det svensk baserede Wilson Logistics om køb af selskabet.

- I og med at Wilson Logistics har logistikaktiviteter i Norden, er parterne enedes om, at et tilbagesalg af aktierne til DSV er den rigtige løsning, hedder det i en fælles udtalelse.

Godt købmandskab

DSV forventer at konsolidere logistikselskabet 100% fra og med 1. september 2004, og transaktionen forventes at øge koncernens omsætning i 2004 med ca. 135 millioner kroner.

Således ender historien givetvis med, at DSV igen demonstrerer sine utrolige evner til godt købmandskab ? dels at TNT Logistics dermed slipper for at skulle konkurrere med sig selv.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078