23948sdkhjf

FREJA styrker sin position i Øst- & Centraleuropa

FREJA Transport & Logistics A/S har i juli 2004 indgået aftale om samarbejde med den anerkendte østrigske Quehenberger/Welz Logistik gruppe omhandlende Øst- & Centraleuropa. Quehenberger/Welz gruppen er strategisk placeret med egne kontorer i hele Øst- & Centraleuropa og er kendt for sin store ekspertise på netop det øst- & centraleuropæiske marked, oplyser Freja, som venter at opnå en række fordele så som eget integreret netværk i Øst- & Centraleuropa, fokus på kvalitet, fleksibilitet og ikke mindst effektivitet, mange års erfaring i de pågældende lande, og ekspertise indenfor transport & logistik samt et, solidt økonomisk fundament.

Flere afgange

FREJA bliver i det nye samarbejde med Quehenberger/Welz i stand til at tilbyde flere ugentlige afgange fra Danmark med distribution af stykgods i følgende lande :

Polen, Tjekkiet, Slovakiet, Ungarn, Ukraine, Hviderusland, Rusland, Bulgarien, Rumænien, Slovenien, Kroatien, Serbien, Montenegro og Moldova.

Herhjemme har FREJA forstærket organisationen, så man i dag har personale i Danmark der taler både polsk, russisk og ukrainsk.

-----

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125