23948sdkhjf

Ny Hyster 3-hjulet eltruck

Den danske importør af HYSTER?s program af internt transport materiel VB Trucks A/S og Boeg-Thomsen præsenterer nu en helt ny HYSTER 3-hjulet eltruck på det danske marked

Lanceringen kommer i forbindelse med HYSTER?s 75 års jubilæum som truck-producent.

Den nye 3-hjulede eltruck med træk på begge forhjul fås med en løftekapacitet fra 1600 kg. ? 2000 kg og er udstyret med den seneste vekselstrømsteknologi (AC) og har nye standarder indenfor ergonomi.

- Den er udstyret med 2 x 5Kw køremotor, markedets stærkeste, og sammen med CANbus teknologi sikrer det en trinløs fartregulering, således er HYSTER?s velkendte MONOTROL fodpedal udstyret med direkte frem/bak, altså ingen ?ventetid? mellem retningsskift, oplyser importøren, som ligeledes fremhæver, at den nye HYSTER er udstyret med et såkaldt justerbar ?HYSTER E-HYDRAULIC FINGERTIP? manøvreboks. Manøvreboksen er placeret ved siden af førersædet og kan tilpasses efter truckførerens arme.

Sikkerheden

På sikkerheds-området har HYSTER udstyret eltrucken med en automatisk parkeringsbremse, så man undgår, at trucken ?triller? på f.eks. en rampe. Desuden er fodbremsen en såkaldt ?våd bremse? eller ?oliebadsbremse? ?det vil sige indkapslede bremser, som er selvjusterende og uden vedligeholdelse.

Trucken hører med i den såkaldte 48 volt-serie, som er bygget til hårdt indendørs arbejde over lange afstande, men med en venderadius på kun 1470 mm kommer trucken også frem overalt, selv på et forholdsvis lille lager.

Servicenet

VB Trucks A/S og Boeg-Thomsen har et landsdækkende service- og salgsnet bestående af 60 ?rullende værksteder? og otte service- og salgscentre fordelt i Hanstholm, Aalborg, Støvring, Silkeborg, Esbjerg, Taulov og Viby Sj.

-----

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078