23948sdkhjf

Dansk Trætransport etablerer sig i Polen

Det oplyser Helge Jensen, der er tredje generation af vognmænd i Hjøllund og i dag ejer af virksomheden sammen med søsteren Lene Simonsen. Samtidig meddeler Helge Jensen, at Dansk Trætransport A/S 1. september skifter navn til Dansk Tanktransport A/S.

Navneskiftet afspejler en gennemført opdeling af virksomhedens kerneområder i to adskilte selskaber: trætransporterne og deraf afledte ydelser placeres i Dansk Bio Transport ATS, der blev etableret 1. april 2004 på 50/50 basis med ECK Biobrændsel A/S i Holstebro, mens aktiviteterne inden for tanktransport af flydende kemikalier og levnedsmidler til det europæiske marked foregår i Dansk Tanktransport A/S.

Sikkerheden

Specialiseringen inden for transport af farligt gods, herunder benzin og diesel, stiller stadigt stigende krav til kvalitet, sikkerhed og miljø. Som følge heraf er selskabet nu ? som en ud af kun tre danske tanktransportører - sikkerhedsgodkendt og certificeret i henhold til De Europæiske Kemikalieproducenters (CEFIC) SQAS-System, der stiller høje krav til transportsikkerhed og miljøbeskyttelse. To fuldtidsansatte sikkerhedsrådgivere er i det daglige med til at lægge linjen for udførelsen af tanktransporterne, der foregår efter DS/EN ISO 9001:2000 kvalitetssikring, - og det foreløbigt seneste tiltag er forberedelse til DS/EN ISO 14001 certificering.

Dansk Tanktransport opererer allerede i Litauen, hvor DT Transport Baltic blev dannet i november 2001. Med den fremtidige selskabskonstruktion og etableringen af selskaber i Litauen og Polen regner ledelsen med at have gode muligheder for at få noget godt ud af det marked, udvidelsen af EU i maj måned har stillet i udsigt.

Fjerde generation

Virksomheden, der nu tæller 100 topmoderne tankvogne, blandt andet til distribution af benzin og dieselolie, har også et par velfungerende DAF-værksteder, der tilser egen bilpark og sælger mekanikerydelser ud af huset. Fjerde generation af Jensen-dynastiet er påbegyndt introduktionen til virksomheden, så generationsskiftet er også sikret.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078