23948sdkhjf

Større fokus på Europa

- Nu går det langt bedre, og vi har for tredje år i træk været i stand til at nå vore revenue-targets, siger Gareth Kirkwood, British Airways World Cargo?s administrerende direktør.

Og analogt med åbenheden omkring de nu forgangne problemer er Gareth Kirkwood heller i i tvivl om grunden til, at det nu går bedre: - Markedets tillid! siger han. Og blandt beviserne er blandt andet indsættelse af selskabets tredje fragter sidste efterår; basis for den var langtidskontrakter med nøglekunder, der på den måde manifesterede, at man igen kan regne med BAWC.

Specielt for Europe kunne Gareth Kirkwood i midten af maj på et pressemøde i London fortælle, at salgsorganisationen nu er justeret med henblik på større fokus på Europa.

Hidtil har Tony Nothman, selskabets vicepræsident for UK & Europa samt Afrika således haft det direkte ansvar for Europa-salget. Nu har man udnævnt en general manager Europa: David Shepherd, der placeret i Frankfurt bliver ?tovholder? for de to managers, der har det direkte salgsansvar i Europa ? Chris Nielen for Benelux og Norden, og Beata Rosa Szypula, der har ansvaret for Østeuropa.

Dermed får disse to ?markspillere? bedre tilgang til ledelsen og kan agere mere fleksibelt på markedets ændringer og krav.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126