23948sdkhjf

Stort reservedelsfirma er nu klar med Doblispejl til alle lastvo

Prisen for sikring af cyklister ved højresving er overkommelig - spejl og montering kan klares for under 1500 kr. - uanset lastbilmærke

Prisen for sikring af cyklister ved højresving er overkommelig - spejl og montering kan klares for under 1500 kr. - uanset lastbilmærke



Der er ingen undskyldning for ikke at have monteret det ekstra cyklistspejl kaldet Dob-lispejlet (eller dødvinkelspejl som det også kaldes).

Efter at spejlet er blevet indført på hollandske lastvogne og er blevet et ufravigeligt krav til udenlandske lastvogne, hvis de vil køre inde i byerne i Holland, er antallet af skader mel-lem højresvingende lastvogne og cyklister og fodgængere blevet reduceret kraftigt.

Alle mærker

Transport-Komponenter A/S har taget konsekvensen af behovet for også at kunne sikre cyklisterne og fodgængere bedre i trafikken i Danmark og er derfor begyndt at markedsfø-re ekstraspejlet til alle lastbilmærker.

Direktør Kai Møller fra TK A/S siger til Trans Inform, at spejlet godt nok er mærkestemt, men det er udelukkende armsystemet, der er forskelligt. Selve spejlet er det samme uan-set mærke.

Doblispejlet monteres på torpedoen af lastbilen og dækker det, der kaldes område fire. Direktør Kai Møller fortæller at dette spejl, der leveres fra en hollandsk producent, er pa-tenteret.

- Selve monteringen kan klares på under en halv time, hvilket betyder, at den samlede pris inklusive montering ligger under 1500 kr, oplyser han.

TK har alle gængse Doblispejle og tilhørende monteringssæt på lager i Kolding, så der kan leveres fra dag til dag, uanset hvilket lastvognsmærke der er tale om.

TK A/S er en del af den stor tyske koncern Europart og har alene i Danmark 12 sælgere i marken. Firmaet har desuden fire afdelinger i Danmark, der er beliggende i henholdsvis Padborg, Aalborg, Greve og Brabrand.

TK er leveringsdygtig i så godt som alle reservedele til trailere og påhængsvogne samt sliddele til lastvogne.

Desuden sælges der værktøj, og koncernen er netop nu på vej med et nyt produktkatalog på 750 sider til kunderne.

-----

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062