23948sdkhjf

Lancerer unik sideåbning

Det er nok ikke så mange, der ved, at der findes en producent af kølekasser i Sæby. Men Syvsten Køle-Service har her en mindre nicheproduktion af kundetilpassede kølekasser, som nu også kan leveres med Wingliner sideåbning

Det er nok ikke så mange, der ved, at der findes en producent af kølekasser i Sæby. Men Syvsten Køle-Service har her en mindre nicheproduktion af kundetilpassede kølekasser, som nu også kan leveres med Wingliner sideåbning



Der er de seneste ti år blev ryddet kraftigt ud i producenterne af kølekasser, og det er ikke kun i Danmark. Konkurrence og miljøkrav har fået mange producenter rundt omkring til at holde op.

De fleste forbinder måske udelukkende Krone i Hvam, som producent kølekasser i Dan-mark. Men i Sæby i Vendsyssel ligger Syvsten Køle-Service, der producerer kølekasser under produktnavnet AB kølekasser.

Virksomheden har tre forskellige produktions- og servicesteder. På et af produktionsste-derne, der ligger i Sæbys industrikvarter, laver man alle sandwichelementerne til kølekas-serne, og på det andet produktionssted samles kasserne.

I Trafikcenter Sæby Syd, har man udelukkende service på kølemaskiner og lifte.

Sælger Bent R. Lauridsen fra Syvsten Køle-service, siger til Trans Inform, at alle kasser stort set bygges efter individuelle ønsker fra kunderne.

Mange kunder vil gerne have leveret deres opbygninger, så hele siden kan åbnes på en gang og sådan, at sideelementer er væk.

Flere gevinster

Denne efterspørgsel kan Syvsten Køle-Service nu dække med introduktionen af Wingliner, der er et færdigt produkt. Med hydraulik kan man åbne en hel side, hvor sideelementer forsvinder op oven på taget, så de ikke er i vejen for laste eller losseoperationerne.

En anden gevinst ved denne type åbningssystem er tiden: Det tager kun ti sekunder at åbne hele siden. Som et yderligere plus har man den fordel, at der kan lastes helt ud til siderne.

Godset kan ikke skrabe på siden, og dermed blive skadet under lastning eller losning, idet siden er fuldstændig blotlagt, når der er åbnet.

- Vi kan ikke konkurrere med de store producenter, der producerer i meget store serier. Til gengæld er vort kundesegment af en karakter, så kunderne gerne vil have noget skræd-dersyet, der lige passer til deres kunders transportbehov, lyder det fra Sæbyvirksomhe-den.

Af samme årsag er der også mange norske, svenske og islandske vognmænd og firmaer, som selv har lastvogne, der finder vej til Syvsten Køle-Service.

De ønsker tit at anskaffe sig noget transportmateriel, der lige netop er tilpasset deres transportbehov og de forhold, som deres kunder har.

Det kan være ønsker om, at der skal være flere sidedøre i en kølekasse eller f.eks. at hele siden på kassen kan åbnes. Noget som nu er muligt at levere med introduktionen af Wing-liner. Årligt produceres der ca. 100 AB kølekasser i Sæby.

-----

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078