23948sdkhjf

Wilson Logistics med i feltet?

Det betyder blandt andet elektroniske systemer, der kan afsløre ikke kun bevægelser i vandet men det helt konkrete omrids af en eventuel dykker eller et andet fremmedlegeme, der sniger sig ind på for eksempel et krydstogtskib med intetanende og fredelige passagerer. Dagens terrortrusler betyder, at mange af verdens krydstogtskibe som blandt andre den mega-store Queen Elizabeth II og andre fartøjer nu udrustes med Resons sonarsystemer for at øge sikkerheden. Og det er så Wilson Logistics, der står for at føre produkterne frem fra Resons produktionssteder her i Danmark og ud i den store verden.


Mest til eksport

98 procent af Resons produkter går til eksport i en lang række industrier. Det gælder eksempelvis den globale olieindustri lige fra Mellemøsten til den Mexicanske havbugt og oliefelterne i Fjernøsten. Reson fremstiller elektronisk udstyr til måling af verdens havdybder, samt produkter og systemer til det voksende marked for maritime sikkerhedssystemer, der sætter myndighederne i stand til at overvåge alle bevægelser i vandet for at opdage enhver ulovlig indtrængen i beskyttede eller forbudte områder.

Reson har sit globale hovedkontor i Danmark, men dertil kommer datterselskaber i USA, Syd Afrika, Tyskland, Storbritannien, Singapore, Holland og Italien.

Det kræver et fintmasket logistiksystem for at sikre både forsyningen af komponenter, produkter og dele mellem hvert at disse punkter, og mellem Reson og selskabets kunder over hele verden.


Ud til hver en afkrog

- Reson genererer et stort antal daglige forsendelser, især luftfragt til Los Angeles, USA, og til Aberdeen, UK. Men Reson når faktisk ud til stort set hver afkrog i verden, og vi har hånd om al Resons luftfragt, siger Kenneth Hansen, Wilson Logistics er operationsansvarlig for storkunden Reson. Vi er overbevist om, at vi også vil se et fortsat stigende antal forsendelser i retning mod OL i Athen, så vi føler os stærkt involveret i denne store sportsbegivenhed, der kommer i fokus for hele verdens intense opmærksomhed.

-----

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062