23948sdkhjf

Give Sværgods er andet end vindmølletransport

Efter at den store transportvirksomhed Give Sværgods ved Finn Hansen har overtaget blokvognsmateriellet fra OM Transport i Horsens og ansat sværgodsdisponent Erik Mad-sen, har Givevirksomheden for alvor bevæget sig ud på det store internationale transport-marked for special- og sværgodstransport.

Vognmandsforretningen i Give har i sin sværgodsafdeling primært været centreret omkring transport af store vindmølledele til specielt det tyske og det østrigske marked. Men som det kan fremgår af billedet her på siden omfatter transportopgaverne nu også andre eks-treme transporter.

Blokvognstoget, der holdt stille for weekend i Jylland, var på vej fra Gällivara i Nordsve-rige til Bremerhaven med motordelen af en meget stor gummiged.

Denne sektion havde en vægt på 66 ton og er 4,30 m høj. Resten af gummigeden, der skulle udskibes fra Bremerhaven til Canada, er blevet transporteret på tre andre køretøjer.

Erik Madsen skal i fremtiden være ansvarlig for de tunge transporter af vindmøllenaceller og opgaver uden for vindmøllesektoren. Give Sværgods, der er en af de største vindmøl-letransportører, har i øjeblikket en del nyt transportmateriel i ordre hos Pacton Scandina-via, der er forhandler af Nootebooms blokvognsprodukter.

-----

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063